top of page
260921IMG_8097.JPG

Frequently Asked Questions (FAQ)

Hieronder kan je meest gestelde vragen terugvinden met een antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje naar: wondrouseventdesign@gmail.com

Van waar zijn jullie afkomstig?

Wij zijn afkomstig van Grasheide/Putte (België). Het is mogelijk om de materialen bij ons in Grasheide op te halen, maar wij kunnen deze ook leveren en ophalen. In dit geval is er een leveringskost van 0,41 cent per kilometer.

Kunnen wij glazen en bestek huren bij jullie?

Alles wat je op onze website kan terugvinden verhuren wij. Onze website wordt geregeld aangepast met nieuwe rentals. Dus het is mogelijk dat materialen die je vandaag niet kan vinden er binnenkort opstaan. Stuur ons gerust een mailtje als je graag wat meer informatie hebt hierover. Graag op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen? Ga dan naar de volgende pagina.

Moeten wij een huurwaarborg betalen?

Ja, iedereen betaald een huurwaarborg van 75,00 euro op het totaalbedrag. Indien de materialen in dezelfde staat worden ingeleverd krijg je de volledige huurwaarborg binnen de 5 werkdagen teruggestort. Ontbreken er materialen of zijn er materialen beschadigd? Dan betaal je per ontbrekend of beschadigd stuk. Dit bedrag zal van de huurwaarborg gaan. 

bottom of page