top of page
260921IMG_8097.JPG

Frequently Asked Questions (FAQ)

Hieronder kan je meest gestelde vragen terugvinden met een antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje naar: stefanie@wondrouseventdesign.be

Van waar zijn jullie afkomstig?

Wij zijn afkomstig van Grasheide/Putte (België). Het is mogelijk om de materialen bij ons in Grasheide op te halen, maar wij kunnen deze ook leveren en ophalen. In dit geval is er een leveringskost van 0,43 cent per kilometer.

Kunnen wij glazen en bestek huren bij jullie?

Alles wat je op onze website kan terugvinden verhuren wij. Onze website wordt geregeld aangepast met nieuwe rentals. Dus het is mogelijk dat materialen die je vandaag niet kan vinden er binnenkort opstaan. Stuur ons gerust een mailtje als je graag wat meer informatie hebt hierover. Graag op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen? Ga dan naar de volgende pagina.

Sturen jullie ook artikelen op?

Ja! Sommige artikelen kunnen wij opsturen met de post. Let wel op dat niet alles verzonden kan worden met de post. De verzendkosten worden betaald door de huurder. 

Leveren jullie alle materialen?

Binnen een straal van 25 kilometer rondom ons magazijn kunnen gehuurde materialen worden geleverd voor bestellingen van minder dan 100 euro. Voor leveringen buiten deze straal geldt een minimumbestelbedrag van 100 euro voor gehuurde materialen. Bestellingen onder dit bedrag buiten de 25-kilometerzone zijn niet beschikbaar, tenzij in overleg met Wondrous Event Design tegen een extra leveringskost.

Hoe lang huren wij de materialen?

Huur je materialen van Wondrous Event Design dan kan je deze materialen huren voor een periode van 3 dagen. Dit is een standaard periode. Dit omvat zowel de ophaling, gebruik als de levering. Wil je de materialen langer dan 3 dagen huren? Dan komt hierbij een extra kost per dag van 50% van de huurprijs van het item of items. Ophaling en afhaling van de goederen kan steeds tussen 08u00 en 20u00. Breng je de materialen na 20u00 terug op dag 3, dan begint er een nieuwe huurdag.

bottom of page