Over ons

270322IMG_6027_edited.jpg

Hi there! 

Ik ben Stefanie, trotse eigenaar van Wondrous Weddings & Events en vanaf heden ook van Wondrous Event Design. Wondrous Weddings & Events is een wedding-en eventplanning bureau en Wondrous Event Design is onze website waarop je huurmaterialen kan huren voor jouw (huwelijks)feesten. 

 

Onze evenementen zijn afgestemd op de persoonlijke stijl van onze klanten, maar ook volledig binnen onze stijl en met de hulp van onze expertise. Wij werken graag met stijlen en thema's zoals greenery, bohemian, modern, tropical, industrieel,... etc. Maar, laat gerust weten wat jullie idee is en wie weet past dit wel binnen onze stijl.

Wij hechten veel belang aan een goede match tussen de klant en Wondrous Weddings & Events. Vandaar dat wij ook steeds kennismakingsgesprekken inplannen alvorens wij een opdracht aannemen. Een goede klik is namelijk het begin van een goede samenwerking.  

Onze passie is het plannen, organiseren en stijlen van evenementen en wij zorgen ervoor dat jullie na het feest hieraan een levenslange herinnering hebben!

Wil je graag eens aftoetsen of ik iets kan betekenen voor jullie met Wondrous Weddings & Events? Hieronder kan je een online kennismakingsgesprek inplannen met mij.